Uber - Perfekt for det vestlandske klima

Vårt vestlandske klimaet kan gi oss en skikkelig utfordringer i hvilken som helst årstid. Vi skriver snart Desember og gradestokken har vist alt i fra +10 og massivt regn, til minusgrader og snøkave. Derfor vet vi at god rustning mot vårt klima ikke er undervurdert. Det var en gang noen som sa: 

"Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlig klær"

og i det er like mye sannhet i, som det er et uttrykk. 

Vi på Chris er derfor veldig glad for å kunne presentere Uber, til de som er klar for møte vinteren godt inne på dens banehalvdel. Uber har sin opprinnelse fra Dag Even Tresselt, som jobbet som kategorisjef i Helly Hansen. Så i 2009 gikk han fra sportsbransjen over til motebransjen, og grunnla Uber Function AS. 

Mister Tresselt tok med seg det tekniske aspektet fra sportsbransjen inn i motebransjen, og dannet "verdens mest avanserte, og samtidig enkleste" luksusjakke. I det uttrykket ligger det mye bak.
Det enkle med jakken er looken - et stilrent, tidløst utseende. Godt med lommer både utvendig og innvendig og fargene som blir brukt er sort og navy i de fleste ulike jakkene. Uber er veldig opptatt av at kvalitetene som blir brukt i jakken er av øverste kvalitet. De operer med en veldig fin metervare fra Japan, men har også hatt Orylag pels fra Frankrike og ullstoffer fra Italia. 
 

Uber Redox parka

Uber Redox parka

Primaloft 

Det som gjør at du kan møte været på best mulig måte, er det som gjør jakken avansert. Uber bruker Primaloft som isolansjon. Dette er en fiberknytt, syntetisk isolasjon som gjør akkurat samme jobben som dun gjør, bare mye fortere. Primaloft transporterer oksygen og fukt veldig raskt, som gjør at jakken klimatiserer seg hurtig når temperaturforskjellen forandrer seg stort på kort tid. Som dun, er Primaloften god og varm - Regulator City Parka og Black Storm Coat 2 innholder ca 180g med Primaloft, og de holder deg varm ned til -20 grader celcius. 

Uber Regulator City Parka 

Uber Regulator City Parka 

Uber Black Storm Coat II 

Uber Black Storm Coat II 

Travel Light 

En annen stor fordel med Primaloft er at det er utrolig lett. Det blir målt i gram p/ kvadratmeter og 1 kvadratmeter veier ca 120g. I en Regulator City Parka i størrelse L er det 1,5 kvadratmeter med Primaloft, som tilsvarer ca 180g - totalt veier jakken 950g. De jakkene som ikke holder Primaloft, setter Uber stort fokus på skal være nærmest vektløse. Ved å bruke materialer som gir som veier lite per meter og samtidig gir optimal komfort ved bruk av en fireveis stretch.  Noen modeller kommer også med avtagbart innerfôr. 

Uber Black Storm Coat II

Uber Black Storm Coat II

Jakkene er også "20k protected", noe som vil si de har en vannsøyle på 20.000m og tåler ekstreme mengder med vann. Isolasjon eller ei, jakkene slipper ikke inn vann. Fra fabrikk kommer jakkene ferdig coatet, og dermed har de en god vannskrekk og vannet preller av. 

I vår butikk, både hos dame og herre finner du flere modeller i ulike farger,
og du er hjertelig velkommen til å prøve alle sammen! 


Chris Moa Syd AS

Langelandsvegen 25  -  6010 Ålesund

 

Design - sandli media